نوشته شده توسط : devojke

ارتش سوریه از جمعه گذشته مناطقی از حمص را گلوله باران کرده است

ارتش سوریه گلوله باران شهر حمص را با هدف سرکوب مخالفان حکومت بشار اسد از سرگرفته و در ادامه محکومیت این عملیات، دولت لیبی دیپلمات های سوریه را اخراج کرده است.

به گفته مخالفان حکومت سوریه، روز پنجشنبه، دست کم نود و پنج تن از ساکنان این شهر در اثر آتشباری ارتش سوریه به خصوص پرتاب خمپاره و شلیک موشک به سوی مناطق مسکونی جان خود را از دست دادند و شمار نامعلومی نیز زخمی شدند.

حملات ارتش سوریه به مناطق مسکونی شهر حمص از جمعه گذشته آغاز شد و تا کنون چند صد کشته برجای گذاشته است.

حمص، سومین شهر بزرگ سوریه است و در اعتراض های ۱۱ ماه گذشته مخالفان حکومت بشار اسد نقشی محوری داشته است.

خشونت های سوریه در حالی ادامه دارد که جامعه جهانی پس از مخالفت روسیه و چین با قطعنامه پیشنهادی اتحادیه عرب و کشورهای غربی در شورای امنیت، برای یافتن راه حل پایان این ناآرامی ها با بن بست مواجه شده است.

در حملات روزهای اخیر ارتش سوریه به حمص، محله هایی که محل تمرکز بیشتر مخالفان حکومت است، به خصوص محله بابا عمرو به شدت گلوله باران شده است.

ارتش سوریه می گوید که هدف از این عملیات، سرکوب "گروه های مسلح مورد حمایت بیگانگان" است و کشتار غیرنظامیان را تکذیب می کند اما بسیاری از گزارش ها و تصاویری که از این عملیات از داخل حمص به خارج رسیده، حاکی از قتل و زخمی شدن غیرنظامی است.

در مقابل، تلویزیون دولتی سوریه گزارش هایی را از حمص پخش کرده که شهر را در آرامش نشان می دهد و افرادی که گزارشگر با آنها مصاحبه کرده گفته اند که مخالفان حکومت به غیرنظامیان حمله می کنند و مناطق مسکونی را هدف حمله قرار می دهند.

زیر زمین محل پناه گرفتن ساکنان حمص

ادامه حملات ارتش به مناطق مسکونی غیرنظامیان را در شرایط رقت آوری قرار داده است

به علت اخراج خبرنگاران خارجی از سوریه، امکان تایید آمار کشته شدگان و مجروحان در این کشور وجود ندارد.

شدیدترین حملات در محله بابا عمرو صورت گرفته که به گفته مخالفان تنها در روز چهارشنبه دست کم پنجاه کشته بر جای گذاشت.

گفته می شود که اکثر ساختمان های این محله هدف اصابت خمپاره، گلوله تانک یا موشک قرار گرفته و ساکنان به منظور حفظ جان خود، در زیر زمین ها پناه گرفته اند در حالیکه آب، برق و ارتباط تلفنی آنان نیز توسط ارتش قطع شده است.

به گفته جیم میور، خبرنگار بی بی سی در لبنان، محله های مورد حمله نظامیان دولتی مسکونی هستند اما مخالفان مسلح حکومت که از حمایت ساکنان برخوردار هستند، در این محله ها در تحرک هستند.

واکنش بین المللی

یکی از پزشکان مستقر در محله بابا عمرو گفته است که گلوله باران شدید این محله پس از وقفه های شبانه، از ساعات اول صبح از سر گرفته می شود و تا شامگاه ادامه دارد.

بان کی مون

دبیرکل سازمان ملل از رهبر سوریه درخواست کرده جنگ علیه مردم خود را متوقف کند

به گفته شاهدان عینی، زمانی که گلوله باران مناطق مسکونی برای مدت کوتاهی متوقف می شود، مراکز درمانی با استفاده از بلندگو از شهروندان دعوت می کنند برای اهدا خون به مجروحان به این مراکز مراجعه کنند.

همزمان، دیده بان حقوق بشر گفته است که به علت محاصره حمص به وسیله ارتش سوریه، امکان انتقال مجروحان به شهرهای دیگر وجود ندارد و مراکز درمانی صحرایی ایجاد شده در این شهر با ازدحام غیرقابل تصور زخمی ها روبرو شده اند.

ارتش سوریه در مناطق دیگر این کشور مانند استان جنوبی درعا، شهر شمالی ادلب و شهرک زبدانی در شمال دمشق هم به عملیات نظامی علیه معترضان و مخالفان ادامه می دهد.

عملیات نظامی حکومت سوریه علیه شهروندان این کشور واکنش تند بسیاری از کشورها، مجامع بین المللی را در پی آورده است.

بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل، نسبت به "جنگ حکومت سوریه علیه مردم خود" ابراز نگرانی کرده و خواستار توقف این جنگ شده است.

از سوی دیگر آلمان و لیبی تدابیر تازه ای را علیه اعضای هیات های نمایندگی سوریه به کار بسته اند.

آلمان اعلام کرد چهار دیپلمات سوریه را به اتهام جاسوسی علیه مخالفان اخراج کرده است.

دولت انتقالی لیبی هم روابط سیاسی خود با حکومت سوریه را به حالت تعلیق در آورده و به کاردار سوریه و اعضای سفارت این کشور ۷۲ ساعت فرصت داده است تا از ترابلس خارج شوند.

همزمان، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، ضمن محکوم کردن عملیات ارتش سوریه علیه مردم، این حملات را "انزجار آور" توصیف کرده و گفته است که بشار اسد به دلیل جنگ با مردم، مشروعیت خود را از دست داده و باید از قدرت کناره گیری کند.

به گزارش گروه های مدافع حقوق بشر و مخالفان حکومت سوریه، حداقل ۷۰۰۰ نفر در ناآرامی های ۱۱ ماه گذشته این کشور کشته شده اند.

دولت سوریه هم می گوید دو هزار تن از اعضای نیروهای امنیتی این کشور به دست مخالفان کشته شده اند.



:: برچسب‌ها: ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : devojke

'غلامرضا كرمی' روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: 22 بهمن ماه، سالروز پیروزی بزرگ ملت ایران است كه هر سال با حضور قشرهای مختلف مردم و جامعه و باشكوه تر از سال قبل گرامی داشته می شود.

وی اظهار كرد: ملت ایران با حضور در راهپیمایی 22 بهمن، بار دیگر با آرمان های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی، بیعت مجدد خواهد بست.

وی گفت: ملت ایران با حضور در این راهپیمایی، نشان می دهد كه حركتش رو به جلو و بر اساس پایه ریزی و اهداف رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

كرمی، حضور گسترده مردم را در راهپیمایی 22 بهمن را حاوی پیام ها و معانی فراوان دانست و گفت: حال و هوای ایران اسلامی پس از 32 سال، همانند زمان روزهای نخست انقلاب است.

عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، افزود: بسیاری از مردم روزهای قبل از انقلاب و زمان پیروزی انقلاب اسلامی را درك نكرده اند، اما شعارها و رفتار آنان، اكنون در مسیر انقلابیون نسل های قبل است.

وی با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره شهادت 'مصطفی احمدی روشن'، تصریح كرد: در این تعبیر نكته مهمی نهفته بود.

كرمی، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرمودند: 'شهید احمدی روشن آن مراحل را ندید، ولی دقیقا در همان مسیر حركت كرد.'

وی با بیان این كه حساسیت برگزاری آیین 22 بهمن هر سال نسبت به گذشته افزایش می یابد، گفت: این موضوع به دلیل، افزایش دشمنی های آمریكا و همپیمانان او با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی تصریح كرد: غربی ها در یك سال اخیر با شكست های پیاپی مواجه شدند و بویژه، توان آمریكا و همپیمانان این كشور با از دست دادن سران كشورهای مورد حمایت خود مانند، تونس، مصر، لیبی، یمن و متزلزل بودن اوضاع داخلی بحرین و شمال عربستان، به طور كامل تضعیف و رژیم اشغالگر قدس از این حوادث منفعل شده است.

كرمی از مردم خواست، بار دیگر با حضور در راهپیمایی 22 بهمن، قدرت ملی خود را به رخ جهانیان بكشند.ك/3

7433/8154/506



:: برچسب‌ها: دریا , انگور چینی , بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : devojke

حسین توكلی روز جمعه در حاشیه آیین تجلیل از برترین های كنكور استان اردبیل به تشریح آخرین نتایج كنكور سال جاری اشاره كرده و افزود:دانش آموزان مازندران ، سمنان ،گیلان و قم نیز در كنكور سراسری سال 90 رتبه های دوم تا پنجم را به خود اختصاص داده اند.

وی به تعداد شركت كنندگان در كنكور سراسری سال 90 اشاره كرده و خاطرنشان كرد: یك میلیون و 132 هزار و 980 نفر در كنكور سال 90 ثبت نام كرده بودند كه نسبت به آزمون سال 89 حدود 150 هزار نفر كمتر بود.

وی گفت:با برنامه ریزی های انجام شده در حال حاضر میزان پذیرش در كشور افزایش یافته و به جرات می توان گفت كه قبولی ها از تعداد داوطلبان كمتر نبوده و در صورت تلاش بیشتر داوطلبان ،همه آنها می توانند پذیرش شوند.

توكلی با بیان اینكه هر یك ازداوطلبان گروههای آزمایشی می توانند در گروه آزمایشی زبان خارجی و هنر نیز ثبت نام كنند،از ثبت نام 149 هزار نفر در دو یا سه گروه آزمایشی در كنكور سراسری سال 90 خبر داد.

وی افزود: با احتساب این ثبت نام ها یك میلیون و 282 هزار و 428 كارت ورود به جلسه برای داوطلبان صادر شد.

توكلی اظهارداشت : از بین یك میلیون و 132 هزار و 980 داوطلب واقعی كه برخی ها در چند گروه آزمایشی شركت كرده بودند ،یك میلیون و 22 هزار و 414 نفر كه 91 درصد داوطلبان را شامل می شود، كارت ورود به جلسه را دریافت كرده بودند.

وی گفت: از این تعداد دریافت كنندگان كارت نیز 995 هزار و 691 نفر در جلسه آزمون حاضر شدند.

وی افزود: داوطلبانی كه كارت دریافت نكرده بودند نیز 103 هزار نفر بودند.

وی در ادامه به رتبه استان اردبیل در كنكور سراسری سال 90 اشاره كرده و افزود: رتبه استان اردبیل در كنكور سراسری امسال 19 بوده كه در بین 31 استان كشور كسب كرده است.

وی رتبه دانش اموزان اردبیلی را در گروه ریاضی وفنی در سطح كشور 13اعلام كرد و گفت: در گروه آزمایشی علوم تجربی نیز استان اردبیل در كنكور سراسری سالجاری رتبه 20 ، در گروه آزمایشی علوم انسانی رتبه 19 ، هنر رتبه 27 و زبان های خارجی نیز رتبه هفت را كسب كرده است.

وی اظهار امیدواری كرد با اقدامات و برنامه ریزی هایی كه در استان انجام می شود رتبه استان در كنكور سراسری سال 91 به 14 ارتقا یابد.

8124/530/506



:: برچسب‌ها: گربه , هنر , تصویر ,
:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : devojke

دفتر پژوهش و بررسی های خبری خبرگزاری جمهوری اسلامی علاوه بر انتشار روز شمار تاریخ معاصر ایران، گزارشی را با عنوان 'جهان در هفت روز پیش رو' با هدف ارایه گزیده ای از اهم رویدادهای مهم جهانی منتشر می سازد. گزارش حاضر بیست و چهارمین شماره از این مجموعه است. علاقمندان می توانند گزارشهای مشابه را در روزهای جمعه هر هفته بر صفحه پژوهش وبسایت ایرنا، پیگیری كنند.

**یازدهم فوریه

- ناحیه 'فرانتس كونته' منطقه ای در فرانسه، كه متعلق به اسپانیا بود، پس از 14 روز جنگ به تصرف سپاهیان پرنس 'كنده' سردار نام آور فرانسوی درآمد. این جنگ به علت خودداری ملكه اسپانیا و نایب السلطنه 'شارل دوم' از به رسمیت شناختن تسخیر فلاندر(منطقه ای در فرانسه) توسط دولت فرانسه به وقوع پیوست.

(1668)

- كنفرانس 'یالتا'، كه با حضور سران سه كشور شوروی، انگیس و آمریكا در شهر بندری 'یالتا' واقع در ساحل شمالی دریای سیاه تشكیل شده بود، با توافق در مورد ادامه جنگ تا شكست كامل آلمان و تسلیم بدون قید و شرط این كشور، تقسیم آلمان بین دول متفق، خلع سلاح آلمان و اخذ غرامت جنگی از آن كشور، تجدید نظر در مرزهای لهستان و تأسیس سازمان بین‏المللی جدید به نام سازمان ملل متحد به كار خود پایان داد.(1945)

- 'نلسون ماندلا' رهبر كنگره ملی آفریقا (سازمانی با هدف مبارزه علیه رژیم آپارتاید و احقاق حقوق سیاهان) كه به اتهام تلاش برای سرنگونی دولت آفریقای جنوبی دستگیر و به حبس ابد محكوم شده بود، در پی تغییرات كادر رهبری رژیم آفریقای جنوبی از زندان آزاد شد. وی در سال 1960 پس از ایجاد شاخه نظامی كنگره ملی آفریقا حملات مسلحانه خود را علیه مراكز نظامی رژیم آپارتاید آغاز كرده بود.(1990)

**دوازدهم فوریه

- مردم ایالت 'وانده' در فرانسه، علیه اقدامات حكومت مجلس 'كنوانسیون' به دلیل اعدام 'لویی شانزدهم' قیام بزرگ و مسلحانه ای را ترتیب دادند و در جریان این قیام عده ای از طرفداران انقلاب را كشتند ولی بعدها به دلیل حمله ممالك خارجی به فرانسه دست از قیام خود برداشتند.(1793)

- روز استقلال 'شیلی'، كشوری در آمریكای جنوبی، از استعمار اسپانیا اعلام شد.(1818)

- با استقرار نظام جمهوری در چین، حكومت 267 ساله خاندان سلطنتی 'منچو' كه وارث امپراتوری دو هزار ساله بودند، به پایان رسید. به دنبال وقوع شورش های پی در پی در این كشور و اشغال چهارده ایالت از هجده ایالت چین توسط نیروهای انقلابی، مجلس مؤسسانی از نمایندگان ایالات چین تشكیل و این مجلس با اعلام رژیم جمهوری در چین، 'سون یات سن' را به عنوان اولین رییس جمهور این كشور برگزید تا قدرت از درباریان به انقلابیون واگذار شود.(1912)

- جنگ اول 'تمبین' كه ایتالیا با هدف اشغال حبشه(اتیوپی) آن را آغاز كرده بود، با تصرف 'آمبارادام'(منطقه ای در حبشه) و پیروزی كامل ایتالیایی ها، پایان یافت.(1936)

- 'حسن البناء' پایه گذار جنبش اسلامی اخوان المسلمین مصر توسط رژیم پادشاهی 'ملك فاروق'(آخرین پادشاه دودمان خدیوی مصر) در 43 سالگی به شهادت رسید. مبارزات او و گروه اخوان با مخالفت علیه فساد و انحراف سران حكومت مصر آغاز و در پی كشف توطئه قتل نخست وزیر مصر، فعالیت این جمعیت، غیرقانونی اعلام شد و حسن البناء كه از سال 1948 با حكومت درگیر شده بود در این روز به شهادت رسید.(1949)

- اولین میسیون نظامی آمریكا متشكل از 342 افسر در 'سایگون' پایتخت ویتنام جنوبی به منظور بررسی نحوه دفاع از ویتنام جنوبی در برابر كمونیست های ویتنام شمالی تشكیل شد. به این ترتیب آمریكا وارد ماجرایی از تاریخ سیاسی خویش شد كه نتیجه آن جنگ معروف ویتنام بود.(1955)

- آژانس دفاع موشكی آمریكا اعلام كرد كه سلاح لیزری ضد موشك را در آسمان كالیفرنیا آزمایش كرده است و این نخستین آزمایش از این دست درجهان است كه با این آزمایش، طبقه و نسل نوینی از سلاح های ضد موشكی پا به عرصه وجود گذاشته است.(2010)

**سیزدهم فوریه

- بغداد پایتخت خلفای عباسی به تصرف هلاكوخان مغول درآمد. در این ماجرا علاوه بر مدافعان ، نیمی از سكنه شهر نیز توسط سربازان مغول قتل عام و بناهای بغداد طعمه حریق شدند.(1258)

- اعلامیه موسوم به حقوق، در انگلیس قرائت و حكومت این كشور به مشروطه سلطنتی تبدیل شد. براساس این اعلامیه اختیارات مهمی چون اجرای قوانین، اخذ مالیات و سربازگیری از پادشاه سلب شد و بعدها در اختیار مجلس قرار گرفت.(1689)

- 'نیكاراگوا' در آمریكای مركزی پس از اینكه با جمهوری مكزیك متحد شد، به فدراسیون كشورهای آمریكای مركزی پیوست. این كشور در سال 1838 كاملا آزاد و مستقل شد.(1822)

- جنگ 'بوداپست' كه به منظور شكست حلقه محاصره ارتش سرخ شوروی آغاز شده بود با شكست آلمان و اشغال بوداپست پایتخت مجارستان در اروپای مركزی و خروج این كشور از جریان جنگ جهانی دوم پایان یافت.

(1945)

- صدام رییس جمهور مخلوع عراق كه به دلیل عدم پذیرش صلاحیت رییس دادگاه 'رئوف عبدالرحمن' و ادعای داشتن كینه شخصی قاضی با خودش، از حضور در صحن علنی دادگاه، خودداری كرده بود، توسط ماموران امنیتی به زور و اجبار در جلسه حضور یافت. وی در این جلسه به اتهام كشتار 140 شیعه در سال 1982 در'دجیل' عراق محاكمه شد. ( 2006)

**چهاردهم فوریه

- پاپ كلیسای رم 'پاپ بندیكت هشتم'، 'هانری دوم'(پسر حاكم باویر آلمان)را به عنوان امپراتور كاتولیك های اروپا انتخاب كرد و به همین دلیل قلمرو او امپراتوری مقدس خوانده شد.(1014)

- در جریان جنگ های 'ناپلئون بناپارت' شهر رم كه در آن زمان مركز همه فعالیت های سیاسی و نظامی پاپ 'پی هفتم'، رهبر بزرگ مذهب كاتولیك بود به تصرف نیروهای فرانسوی درآمد. ناپلئون اعلام كرد: رم كه در گذشته توسط شارلمانی، امپراتور سابق روم به كلیسا اهدا شده بود دوباره از پاپ پس گرفته می شود.(1810)

- 'آریزونا'به اتحادیه ایالات متحده آمریكا پیوست. با این الحاق، آریزونا چهل و هشتمین ایالت آمریكا شد.(1912)

- در حمله تروریستی صهیونیستها به روستای فلسطینی 'سعسع' واقع در منطقه جلیل شمالی، 20 خانه ویران و 60 تن از اهالی این روستا كشته شدند.(1948)

- شهرهای آلمان، درجریان جنگ جهانی دوم، توسط متفقین به وسیله یك هزارو 733 فروند هواپیمای بمب افكن انگلیسی و آمریكایی به شدت بمباران شدند. در این بمباران‏ ها كه سه روز مداوم به طول انجامید، چند شهر صنعتی آلمان به تلی از خاكستر تبدیل شد و بین 150 تا 250 هزار نفر از غیرنظامیان شهرهای آلمان، جان خود را از دست دادند.(1945)

- فدراسیون متحد عربی با حضور دو كشور عراق و اردن تشكیل شد. این دو كشور با تحریك انگلیس و آمریكا در واكنش به جمهوری متحده عربی كه به ابتكار 'جمال عبدالناصر' ، دومین رییس جمهور مصر، در اول فوریه 1958 با عضویت مصر، سوریه و یمن تشكیل شده بود، بیانیه‏ای منتشر كردند و بر اساس آن 'اتحاد عربی' و 'اتحاد هاشمیان' را ایجاد و در این كشور جدید، پیوندهای خارجی، مسائل دفاعی، گمرك و آموزش به یك كابینه فدرال واگذار می شود. این اتحادیه جوان عمر چندانی نیافت و پس از پنج ماه از اعلام موجودیت، به واسطه كودتای نظامی عراق منحل شد.(1958)

- 'رفیق حریری'سیاستمدار، فعال اقتصادی و نخست وزیر كشور لبنان بر اثر انفجار بمب كشته شد. او رهبر پنج كابینه در دولت لبنان بود كه پس از مدتی از مقام خود استعفا داد.(2005)

**پانزدهم فوریه

- قرارداد تاریخی 'هوبرتسبورگ' در شهری به همین نام در آلمان بین 'فردریك دوم' پادشاه پروس و 'ماری ترز' امپراتوریس اتریش به امضا رسید. به موجب این قرارداد پروس متعهد شد در صورتی كه اتریش از ادعای خود نسبت به سیلزی، منطقه ای در جمهوری چك امروزی، دست بردارد، در هیچ میدان جنگی با سپاهیان اتریشی روبرو نشود.(1763)

- جنگ دریایی میان استعمارگران فرانسه و انگلیس بر سر استثمار هند در سواحل این كشور آغاز شد. در پی شكست فرانسه از انگلیس در جنگ مدرس و انعقاد معاهده پاریس و تعهد فرانسه برای چشم پوشی از هند؛ فرانسه بار دیگر برای تصرف هند وارد جنگ با انگلیس شد و به پیروزی رسید اما این كشور نتوانست عملاً دوباره به هند بازگردد و انگلیس همچنان به عنوان استعمارگر اصلی شبه ‏قاره هند در این سرزمین باقی ماند.(1782)

- اولین جلسه نمایندگان اروپا برای ایجاد دیوان داوری بین‏المللی در لاهه برگزار شد.(1922)

- 'فرانكلین روزولت' رییس جمهوری آمریكا به هنگام سخنرانی مورد سوقصد واقع شد، اما جان سالم به در برد.(1933)

- سروان 'گالوائو'،نویسنده و نظامی پرتغالی با تصرف كشتی سانتاماریا، قیام انقلابی 'سانتاماریا' را علیه رژیم استبدادی 'سالازار' دیكتاتور پرتغال آغاز كرد. این عملیات با پس دادن كشتی به پرتغال و پناهنده شدن گالوائو به برزیل خاتمه یافت.(1960)

- روز ملی افغانستان با خروج كامل نیروهای متجاوز شوروی از این كشور اعلام شد. شوروی كه از سال 1979 با هدف تثبیت حكومت دست نشانده خود در كابل و گسترش نفوذ خود به سوی جنوب آسیا، افغانستان را به مدت 10سال اشغال كرده بود، در اثر مقاومت مجاهدان مسلمان افغان، این كشور را تخلیه كرد.(1989)

**شانزدهم فوریه

- روز ملی و سالروز تاسیس كشور 'لیتوانی'، كشوری كوچك در شمال اروپای شمالی و از جمله كشورهای حوزه بالتیك، اعلام شد. با وقوع انقلاب در شوروی و تضعیف روسیه به دلیل شركت در جنگ جهانی اول، لیتوانی اعلام استقلال كرد.(1918)

- یك سال پس از تاسیس سازمان ملل متحد، برای اولین بار حق وتو، توسط نماینده شوروی سابق در سازمان ملل متحد كه با یكی از قطعنامه های شورای امنیت موافق نبود، مورد استفاده قرار گرفت. این حق تنها منحصر به پنج عضو دائمی این شورا یعنی آمریكا، روسیه، انگلیس، فرانسه و چین بود.(1946)

- 'شیخ راغب حرب' امام جمعه شهرك 'جبشیت' در جنوب لبنان، از پایه‏گذاران جنبش مقاومت اسلامی در این منطقه و روحانی مبارز ضد صهیونیستی توسط تروریست‏های صهیونیست به شهادت رسید.(1984)

- 'سید عباس موسوی' دبیر كل حزب‏اللَّه لبنان كه برای شركت در مراسم یادبود هشتمین سالگرد شهادت شیخ راغب حرب به جبشیت لبنان رفته بود، به هنگام بازگشت با یورش هوایی مزدوران رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان، به شهادت رسید.(1992)

**هفدهم فوریه

- فیلسوف ایتالیایی'جیوردانو برونو'، اخترشناس،فیلسوف و شاعر، در دادگاه تفتیش عقاید، به جرم نگارش كتاب‏ های كفرآمیز و همكاری با 'ملكه الیزابت' كه مخالف كلیسا و رهبران آن بود، به اعدام محكوم شد.(1600)

- در جریان جنگ های ناپلئون بناپارت، جنگ خونین 'ساراگوسا' پس از چهار ماه درگیری سنگین، میان فرانسه و اسپانیا با پیروزی فرانسویان و اشغال شهر ساراگوسا در اسپانیا خاتمه یافت.(1809)

- 'لئوپولد سوم' چهارمین پادشاه كشور بلژیك، بعد از استقلال آن كشور، به جای پدرش 'آلبرت اول' كه در این روز در یك سانحه كوهنوردی كشته شده بود، به سلطنت رسید.(1934)

- 'فیدل كاسترو' در كوبا به قدرت رسید. كاسترو در مبارزه علیه حكومت دیكتاتوری'باتیستا' در اولین حمله خود در نوامبر 1956 با شكست مواجه شد اما با تربیت چندین هزار نیروی چریك ورزنده، توانست در سال 1958 حمله وسیعی به كوبا را سازماندهی كند و حكومت باتیستا را سرنگون سازد.(1959)

- بدنبال اشغال كویت توسط عراق در جریان جنگ خلیج فارس، بر اثر اصابت یك موشك آمریكایی به پناهگاه 'الامیریه' در غرب بغداد 403 تن كشته شدند.(1991)

اطلاع**2059**9128**1717



:: برچسب‌ها: خانواده , نور ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : devojke

دكتر 'عبدالخالق الصائغ' روز جمعه در گفت و گو با ایرنا خاطرنشان كرد: با پیروزی انقلاب، ملت های مظلوم هویت خویش را بازیافته و برای استقلال، آزادی و ساختن كشور خود به پاخاستند.

وی ادامه داد: قبل از نهضت امام راحل، هیچ كدام از سران كشورهای اسلامی جرات كوچكترین مخالفتی با سیاست های استكباری نداشتند ولی امروز شعار مرگ بر 'آمریكا و اسرائیل' حتی به قلب نیویورك و سرزمین های اشغالی هم رسیده است.

عبدالخالق الصائغ افزود: انقلاب اسلامی و به دنبال آن، تحولات دنیای اسلام، دشمنان را حیران كرده اند، متاسفانه استكبار برای رهایی از وضعیت فعلی از برخی دست نشانده های خود در كشورهای اسلامی استفاده می كند.

وی ادامه داد: تحولات منطقه و سرنگونی دیكتاتورهای مستبد از دستاوردهای انقلاب اسلامی است و امروز ندای عدالت طلبی، آزادی خواهی و دفاع از حاكمیت اسلام در منطقه خاورمیانه موج می زند.

این مدرس لبنانی حوزه گفت: امروز جهان وارد مرحله حساس تر از گذشته شده و دنیای اسلام با محوریت جمهوری اسلامی از قطب های قدرتمند دنیای معاصر محسوب می شود.

الصائغ اظهار داشت: در آینده نه چندان دور آمریكا هیچ جایگاهی در جهان اسلام نخواهد داشت. ك/3

7401 / 380/506



:: برچسب‌ها: آیفون , معماری , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : devojke

همه روزنامه های امروز یک تیتر اصلی یا یادداشت در باره شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن دارند و اغلب روزنامه ها دو روز پیش از برگزاری راهپیمایی، از شرکت گسترده مردم در آن خبر داده اند یا چنین پیش بینی کرده اند. بحث در باره لایحه بودجه، همچنان مورد توجه روزنامه هاست.

روزنامه کیهان در عنوان اصلی خود نوشته « ۲۲ بهمن همه خواهند دید ملت چگونه به میدان خواهد آمد» و روزنامه تهران امروز در عنوان اصلی خود نوشته، حضور مردم را همه خواهند دید».

روزنامه ابتکار تیتر زده « هشدار تازه بانک مرکزی به مردم» و روزنامه اعتماد در عنوان اصلی نوشته است «پرداخت وام های بی وثیقه». روزنامه جهان صنعت در تیتر اول خود با اشاره به نامه معاون رییس جمهوری به احمد توکلی نوشته «نامه افشاگریچانه پاستور برای بهارستان."

تحریم های علم آفرین

روزنامه کیهان یادداشتی دارد به قلم حسام الدین برومند با عنوان هفت گنبد افلاک صداست.

سرمقاله نویس کیهان از بی اثر بودن تحریم های علیه ایران نوشته و می نویسد: « جای شگفتی است اما واقعیتی مستند و بدون خدشه است که با وجود «تحریم ها» اکنون جمهوری اسلامی بنابر اعلام مجله علمی «نیچر» در «رشد علم» رتبه اول دنیا را از آن خود کرده و در «تولید علم» نیز بنابر گزارش منتشره از پایگاه علمی اسکوپوس در منطقه به رتبه اول دست پیدا کرده است.»

آقای برومند می نویسد « آمار دیگری که توجه جهانیان و کارشناسان را به خود معطوف کرده است رتبه نوزدهم جهانی ایران در «تولید علم» است که همه آنچه گفته شد از دل همان «تحریم ها» بدست آمده است.

نمونه بارز دیگر ایران در پیشرفت علمی، دستیابی به فناوری هسته ای است. کشوری که به لحاظ سیاسی و اقتصادی در تنگناهای شدیدی بوده و یک جنگ فرسایشی ۸ ساله را نیز پشت سر گذاشته است اکنون در شرایطی از اقتدار علمی است که رسانه های غربی نیز بدان معترف هستند.

روزنامه کیهان همچنین می نویسد « پروژه سکولاریسم در منطقه راه به جایی نبرد و دلیل آشکار آن موج اسلام خواهی در منطقه است که امروز با به زیرکشیده شدن دولت های دست نشانده و سرسپرده، این اسلام گراها هستند که به قدرت می رسند و آیا این اتفاق جز این بوده که الگوی انقلاب اسلامی تز جدایی دین از سیاست را منسوخ کرده است؟»

روزنامه کیهان سپس نتیجه گیری می کند که « وضعیت دیگر پروژه های آمریکایی- صهیونیستی مانند «خاورمیانه بزرگ» و بعد «خاورمیانه جدید» نیز که مختصات خاورمیانه ای را با پارامترهای مد نظر نظام سلطه و جبهه استکبار دنبال می کرد اکنون روشن است و به تعبیر الحیات چاپ لندن خاورمیانه جدید با مدل اسلامی و متاثر از جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است.»

سوریه و روز سیه

ماموریت روسی در سوریه عنوان سرمقاله ای است که صادق زیبا کلام برای شرق نوشته است.

آقای زیبا کلام در تحلیل سفر وزیر امور خارجه روسیه به سوریه می نویسد « احتمالا تجربه، سن و آگاهی‌های سیاسی و بین‌المللی آقای سرگئی لاوروف، وزیر امورخارجه روسیه آن‌قدر بود که دیروز در مسیر فرودگاه دمشق به کاخ ریاست جمهوری و دیدار با بشار اسد، خیل آن هزاران نفری را که در مسیر ایستاده بودند و پرچم‌های روسیه و سوریه را تکان می‌دادند و به نفع روسیه شعار می‌دادند را جدی نگیرد.او می‌دانست اگر همه استقبال‌کنندگان به اراده خودشان در مسیر حرکت جمع شده بودند، در بهترین حالت آن طرفداران صرفا بخشی از جمعیت سوریه بودند. بسیاری دیگر، او و کشورش را شریک اقدامات سوریه می‌دانند.»

آقای زیبا کلام می نویسد «برخلاف تصور بسیاری که فکر می‌کنند روسیه بنا دارد تا به آخر پشت بشار اسد بایستد، مسکو چنین غرضی ندارد. به همین دلیل است که وزیر خارجه‌شان (که مورد وثوق پوتین است) پس از مخالفت با طرح غربی‌ها و اتحادیه عرب در شورای امنیت، به سرعت راهی دمشق شده است. به احتمال خیلی زیاد، او سخنان بسیار محبت‌آمیز خطاب به بشار اسد ندارد. اتفاقا او رفته دمشق که به رهبران سوریه بگوید که روسیه برای آنان زمان خریده و آنان باید به سمت و سوی یک راه‌حل سیاسی بروند.»

بنابر یادداشت روزنامه شرق «بزرگ‌ترین مانع انتقال آرام حکومت اتفاقا مخالفان رادیکال و اسلام‌گرای بشار اسد در «حما» و «حمص» نیستند. بیشترین مخالفان انتقال تدریجی قدرت و برگزاری انتخابات آزاد شماری از نظامیان، رهبران حزب بعث، مسوولان امنیتی و بالاخره شخص بشار اسد است. آنان همه قدرت را می‌خواهند و حاضر نیستند دیگران را در قدرت سهیم کنند و آقای لاوروف رفته که شاید بتواند آنان را وادار کند که در جهت اصلاحات و تغییرات تدریجی حرکت کنند.»

آقای زیبا کلام در پایان چنین نتیجه می گیرد که « آنچه که از همه این ملاحظات مهم‌تر شده، خاورمیانه جدیدی است که «بهار عرب» به همراه آورده. یقینا روس‌ها هم متوجه شده‌اند که آینده خاورمیانه جدید به دموکراسی و حکومت‌های فارغ از معترضان تعلق دارد. یعنی همان سرنوشتی که از تونس آغاز شد و مصر و لیبی را در نوردید و دیگر حکومت‌های عرب را نیز نگران آینده خود کرده است.»

وحدت اجتماعی مذاهب

روزنامه ابتکار یادداشتی دارد در باره « وحدت اجتماعی مذاهب اسلامی».

روزنامه ابتکار می نویسد « وحدت شیعه و سنی یک وحدت عقیدتی نیست ـ اصلاً چنین وحدتی امکان‌پذیر نیست ـ بلکه وحدتی اجتماعی است؛ وحدت اجتماعی نیازمند فرهنگ‌سازی است».

رونامه ابتکار همچنین نوشته است «‌ باید آن حس دشمنی که میان عوام شیعه و سنی نسبت به یکدیگر وجود دارد، از بین برود. وحدت اجتماعی راه گفت‌وگوی میان مذاهب را باز می‌کند. از سویی دیگر وحدت میان مسلمانان در برابر هجوم اسلام‌ستیزانه‌ غرب، امری الزامی است؛ در این وحدت کسی از عقاید خود دست نمی‌شوید و با وجود اختلاف عقیده، در کنار هم با جبهه‌ الحاد و اسلام‌ستیزی مبارزه می‌کنند.»

هزینه مشار کت

روزنامه مردمسالاری یادداشتی دارد با عنوان ضرورتی به نام توجه به مشارکت عمومی که سیروس ارشاد آن را نوشته است.

روزنامه مردمسالاری می نویسد «‌ توجه به جایگاه مردم و ایجاد زمینه برای مشارکت عمومی همواره باید جزو اولویت های نظام اسلامی باشد تا بدین ترتیب شاهد اعتماد دوسویه بین مردم وحکومت باشیم.»

روزنامه مردمسالاری سه توصیه را به مسئولان انتخابات تذکر داده است . مردمسالاری می نویسد « اول آنکه بهتر است شورای نگهبان در مدت باقیمانده شرایط مطلوب تری برای حضور کاندیداها پدید آورد و به توصیه های مقام معظم رهبری درخصوص بررسی صلا حیت ها توجه جدی شود.دوم آنکه، دولت به عنوان مجری انتخابات، به گونه ای رفتار کند که شائبه ای در خصوص دخالت مجریان در انتخابات پدید نیاید و اصل بی طرفی در برگزاری انتخابات رعایت شود.سوم آنکه، امید است نامزدها و کاندیداهای انتخابات، در این روزها که به نحوی تبلیغات غیررسمی آغاز شده از فضای تخریب خارج شوند و اگر نشستی هم دارند به بیان دیدگاه هایشان بپردازند. چرا که انتخابات، جلوه ای عملی از مشارکت عمومی در عرصه تصمیم گیری کشور است و با نظر به حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری، ضروری است فضایی مساعد برای اعتمادسازی ملی پدید آید.»

بودجه ۹۱ و بخش خصوصی

بودجه ۹۱ و بخش‌ خصوصی عنوان مقاله ای است که محمدصادق جنان صفت نوشته است.

به نوشته این روزنامه نگار تاخیر در ارائه لایحه بودجه علاوه بر پیامدهای سیاسی که ساختار و توزیع قدرت میان دولت و مجلس را از تعادل خارج می‌کند و دست مجلس را برای بررسی دقیق و بهنگام ارقام بودجه می‌بندد، در شرایط حاضر به دلیل انتخابات مجلس نهم کار را سخت‌تر کرده است.

در حالی که دولت پیوست‌های لایحه بودجه را ارائه نکرده است، فعالان صنعتی و اقتصادی چگونه می‌توانند از رویدادهای آتی باخبر شوند. در وضعی که اکنون قرار داریم، توصیه نوشته حاضر به نهادهای غیردولتی به ویژه اتاق‌های بازرگانی ایران، تهران و سایر اتاق‌ها و همچنین تشکل‌هایی که توانایی کارشناسی یا توانایی پرداخت هزینه برای به کار گرفتن کارشناسان را دارند این است که در غیاب بررسی کامل لایحه بودجه از طرف مجلس، دست به کار شده و با برپایی همایش‌ها و نشست‌های کارشناسی، لایحه بودجه ارائه شده را بررسی کنند. در غیاب این اقدام و دست روی دست گذاشتن تا بررسی لایحه در مجلس و تصویب آن، دیگر نمی‌توان کاری کرد.

بخش خصوصی ایران باید بتواند برای شناخت رفتار آتی دولت در سال ۱۳۹۱، ارقام لایحه را با دقت و وسواس علمی و همچنین با شهامت و شجاعت بررسی و ضعف‌های آنها را آشکار کند. آیا این کار انجام می‌شود؟ دست روی دست گذاشتن چاره کار نیست.

روزنامه آرمان روابط عمومی

محمود دولت آبادی در « یادداشتی برای ابراهیم یونسی» می نویسد: دیگران درباره خدمات او به ادبیات، تاریخ ادبیات و کوشش مدام در شناساندن ادبیات جهان به ماایرانیان سخن بگویند و من گواهی بدهم که ابراهیم یونسی انسانی به کمال بود در سادگی،رفاقت و مهربانی.سیمای درخشان و نیرومند یونسی، اعتماد به نفس او، واقع بینی و طنز در گفتار با آن لهجه دوست داشتنی اش وقتی خاطره ای را نقل میکرد... نه! مویه نمیکنم؛یونسی را عمیقا دوست داشتم،چه بدان هنگام که آثار ارزشمند او را میخواندم، چه بدان هنگام که می دیدمش در آن زمانه سردتر در همنشینی با احمدمحمود. ؛چه اندک باری که هوای دیدارش را کرده بودم، چه آن هر روز نشســتنش روی صندلی جلو در بیمارستانی که احمد محمود در آن بستری بود ـ چه همین دم که سوگوارش هستم و نه در چشم ها، که در دل می گریم و باز هم مثل هر بار که انسان عزیزی را از دست می دهم، خود گویه می کنم که آیا آسانتر نبود این گذران عمر بی شناختن گوهرهایی که با هر بار در گذشتنشان یکبار با ایشان میمیرم و زنده می شوم؟

کارتون خواب

کارتون خواب. سلمان طاهری/روزنامه شرق



:: برچسب‌ها: اقیانوس , پرنده , فرمت مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : devojke

به گزارش خبرنگار ایرنا، دپیلمات ها و سفیران كشورهای مختلف جهان در سازمان ملل با حضور در این مراسم، فرا رسیدن جشن پیروزی انقلاب اسلامی را به محمد خزاعی نماینده دائم كشورمان و سایر دیپلمات های ایران تبریك گفتند.

همچنین دو تن از معاونین بان كی مون به نمایندگی از دبیركل سازمان ملل با حضور در این مراسم سالروز پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامی را تبریك گفتند.

تعداد زیادی از سفرای شركت كننده در این مراسم در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ضمن تبریك این روز خجسته، برای ملت و مسوولان كشورمان آرزوی موفقیت كردند.

نمایندگان رسانه های كشورهای مختلف كه در سازمان ملل مستقر هستند از دیگر مدعوین مراسم گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب در نیویورك بود.

همچنین قرار است روز شنبه در موسسه فرهنگی امام علی (ع) واقعه در نیویورك مراسم دیگری با حضور ایرانیان مقیم نیویورك و مسلمانان سایر كشورها برگزار شود.

اروپام 1908*1832*



:: برچسب‌ها: ماکرو , دریاچه ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : devojke

'محمدحسین اردوش'پنجشنبه شب در مراسم جشنی كه به مناسبت میلاد باسعادت حضرت محمد مصطفی(ص)، ولادت حضرت امام جعفر صادق(ع) ششمین اختر آسمان ولایت و جشن های انقلاب در مسجد سفارت ایران برگزار شد، گفت: آنچه بر جذابیت بزرگداشت این فرآیندهای فرخنده می افزاید بروز تحولات جاری در جهان اسلام تحت عنوان'بیداری اسلامی' است.

وی 'وحدت اسلامی'را یكی از مناسبات همسو با 'بیداری اسلامی'در جهان دانست و ادامه داد: وحدت اسلامی از آموزه های بنیادین اسلام و تنیده در احكام شریعت اسلامی است به طوری كه كتاب و سنت مسلمانان را دعوت و امر به وحدت می كند و از تجزیه و تفرقه ترسانده و آن ها را به پرهیز وامی دارد.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران اضافه كرد: از قدیمی ترین متون فقهی؛ اخلاقی، كلامی و نظریه پردازی های سیاسی اسلام گرفته تا جدیدترین آن، همواره بخش عمده ای از آن به آموزه های وحدت افرین و هم گرایی اختصاص یافته است.

وی گفت: اسلام كه در میان ادیان، اجتماعی ترین دین است، تمامیت اعتقادی آن تنها در جماعت عملی می شود، بسیاری از احكام شریعت مانند حج، جهاد، امر به معروف و نهی از منكر و غیره بیرون ازجماعت نامفهوم هستند و كم و بیش كمال تمامی احكام الهی مانند نماز به جماعت است.

اردوش افزود: آموزه های وحدت آفرین اسلام تنها تعالیم مذهبی یا اخلاقی نیستند بلكه قاعده ای حیاتی برای تداوم و بقای جامعه اسلامی محسوب می شوند.

رایزن فرهنگی ایران با ذكر آیاتی از قرآن كریم در تایید و تاكید بر ضرورت حفظ و وجود وحدت میان مسلمانان، گفت: وحدت اسلامی از آرمان های بزرگ انقلاب اسلامی ایران است كه بارها در سخنان و آثار و سیره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران(ره) و رهبر معظم انقلاب بر آن تاكید شده است لذا همین امر سبب شده تا تمام مخالفان وحدت امت اسلامی و دشمنان انقلاب ایران در صفی واحد قرار گیرند.

وی تصریح كرد: ندای جدایی و تقویت عوامل تفرقه همواره حربه ای در دست دشمنان داخلی و خارجی امت اسلامی است تا از آن به سود شر و به زیان خیر استفاده كنند. حربه ای بسیار خطرناك كه هرگاه دشمنان اسلام و مسلمین از پیروزی های امت اسلامی به خشم آمده اند از آن بیشتر بهره گیری نموده اند.

وی در این مراسم كه با حضور سفیر ایران برگزار شد، گفت: در عصر خمینی(ره) و زمانه'بیداری اسلامی'، استفاده از تفرقه و این حربه شیطانی كه به فناوری جدید زهرآگین تر نیز شده، با شدتی كم نظیر به كار افتاده لذا حفظ، توسعه، تقویت و تداوم دستاوردهای جدید و بزرگ امت اسلامی به حفظ وحدت اسلامی نیاز دارد.

در این مراسم كه به همت رایزنی فرهنگی ایران در تاجیكستان برگزار شد جمع كثیری از ایرانیان مقیم، تاجیك ها و افغان های علاقه مند به جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشتند.

آساق**1558*1832*



:: برچسب‌ها: نیویورک , جشنواره , زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : devojke

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، 'رسول صدر عاملی' شامگاه پنجشنبه در نشست نقد و بررسی فیلم ' در انتظار معجزه' در سالن اهالی رسانه سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر، این فیلم را تداوم سه گانه خود در خصوص ساخت آثاری با موضوع زیارت ارزیابی كرد.

در این نشست كه با حضور عوامل تولید این فیلم برگزار شد، 'پریوش نظریه' به عنوان بازیگر اصلی زن این فیلم حضور داشت و 'حمید فرخ نژاد' كه به خاطر حضور در یك اثر سینمایی در خارج از كشور به سر می برد، غایب بود.

عباس علی فاضلی منتقد حاضر در این نشست نیز در سخنانی به نقد این فیلم پرداخت و با بیان اینكه صدرعاملی از زمان ساخت فیلم ' دختری با كفش های كتانی' تلاش كرده است به تجربه گرایی در سینما دست بزند، افزود: تلاش صدرعاملی در 15 سال اخیر برای رسیدن به پرداخت مستندگونه و واقع گرایانه در سینما بوده است.

وی درباره فیلم ' در انتظار معجزه' اظهار داشت: این فیلم در دكوپاژ، شخصیت پردازی و لحن با اشكلاتی رو به رو بود؛ صدرعاملی با بهره گیری از دوربین روی دست ، انتخاب موسیقی و بازیگران سعی دارد تا روایتی مستندگونه ارایه كند اما دكوپاژ فیلم از این اصل تبعیت نمی كند.

این منتقد سینما و تلویزیون افزود: داستان فیلم به جای تمركز روی شخصیت های اصلی روی چند شخصیت می چرخد كه این رویكرد به نتیجه كار لطمه وارد كرده است و بهتر بود داستان روی روابط زن و شوهر تمركز بیشتری داشته باشد.

فاضلی در ادامه درباره لحن فیلم نیز گفت: حركت كند فیلم لحن دوگانه ای ایجاد كرده است كه به داستان ضربه زده است.

** 'در انتظار معجزه' حرف نویی در سینما دارد

'رسول صدر عاملی' كارگردان و از تهیه كنندگان این فیلم با بیان اینكه فیلم های 'شب ' و 'هر شب تنهایی' دو فیلم دیگر وی در زمینه زائر و زیارت بوده است، اظهار داشت: مفهوم زیارت، حوزه چالش برانگیزی است و فیلمساز باید مواظب باشد تا به عرصه خرافه وارد نشود و در عین حال حق مطلب را ادا كند.

صدرعاملی با تاكید بر اینكه 'در انتظار معجزه' در برگیرنده مفاهیم نویی در سینمای ایران است و قصه آن تازگی دارد، افزود: آثاری از این دست پیش از دیده شدن به پیش قضاوت هایی چون 'ساخت فیلم برای خوشآمد دیگران' و یا 'دریافت دستمزد كلان' متهم می شوند كه هیچ یك از این موارد درباره این فیلم صادق نیست.

این فیلمساز درباره لحن این فیلم گفت: فكر می كنم این فیلم از لحنی كه متعلق به سینمای من است تبعیت می كند ضمن آنكه بجز فصل اول فیلم كه پیش از تیتراژ آغازین نمایش داده می شود، هیچ یك از سكانس ها به شیوه دوربین روی دست فیلمبرداری نشده اند.

وی در ادامه به سختی های تصویربرداری در فضای بسته قطار و آن هم قطار در حال حركت اشاره كرد و اظهار داشت: بیش از 50 دقیقه این فیلم 75 دقیقه ای در قطار تصویربرداری شده است كه برای این كار مجبور بودیم 40 روز در قطار تهران - سرخس در حركت باشیم.

صدرعاملی درباره دكوپاژ این فیلم نیز توضیح داد ایرادی كه به دكوپاژ وارد می شود بیشتر به شرایطی است كه قطار در حال حركت ایجاد می كند.

وی افزود: وقتی داستان از بگو مگوهای كلیشه ای آدم ها شروع می شود، تكلیف مخاطب با داستان مشخص است و فیلمساز خوب كسی است كه بداند چه پلان هایی را نگیرد.

این كارگردان سینمایی ابراز امیدواری كرد كه ' در انتظار معجزه' شاعرانگی و تاثیر خود را روی مخاطبی كه ایمان دارد بگذارد.

صدر عاملی ادامه داد: من باید مراقب می بودم كه مضمون فیلم را وارد عرصه خرافه و حتی مسایل ماورائی نكنم و روح خوب زایر بودن را به مخاطب القا كنم زیرا این روحیه در ادیان و همه جای جهان به همین شكل وجود دارد.

وی ایراد برخی خبرنگاران مبنی بر تكراری بودن برخی پلان های فیلم و طولانی بودن آن را وارد دانست و گفت: اكنون كه فیلم را همراه با تماشاگر دیدم تصور می كنم كه باید ریتم داستان تندتر می شد.

این كارگردان درباه كم بودن میزان دیالوگ ها نیز تاكید كرد كه این تجربه دشواری بود كه بازیگر به جای تكیه بر دیالوگ با رفتار و بازی خود مفهوم را به مخاطب القا كند و به همین خاطر از بازیگرانی استفاده شد كه كارنامه قابل تاییدی داشتند.

خبرنگاری از صدرعاملی سوال كرد: اگر ایده اولیه این فیلم برای ساخت یك اثر تلویزیونی بود، چرا از آن نسخه سینمایی تهیه شد كه وی در پاسخ گفت: از بین حدود 13 ایده ای كه برای ساخت سریالی با موضوع زایر به نگارش درآمده بود، تنها فیلم هایی به اثر سینمایی تبدیل شد كه قابلیت گسترش را داشت وگرنه سینمایی كردن یك ایده تلویزیونی كار عبثی است.

فراهنگ 2025 ** 1574



:: برچسب‌ها: سرگرمی , لندن , تورنتو ,
:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : devojke

به گزارش خبرنگار ایرنا، دپیلمات ها و سفیران كشورهای مختلف جهان در سازمان ملل با حضور در این مراسم، فرا رسیدن جشن پیروزی انقلاب اسلامی را به محمد خزاعی نماینده دائم كشورمان و سایر دیپلمات های ایران تبریك گفتند.

همچنین دو تن از معاونین بان كی مون به نمایندگی از دبیركل سازمان ملل با حضور در این مراسم سالروز پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامی را تبریك گفتند.

تعداد زیادی از سفرای شركت كننده در این مراسم در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ضمن تبریك این روز خجسته، برای ملت و مسوولان كشورمان آرزوی موفقیت كردند.

نمایندگان رسانه های كشورهای مختلف كه در سازمان ملل مستقر هستند از دیگر مدعوین مراسم گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب در نیویورك بود.

همچنین قرار است روز شنبه در موسسه فرهنگی امام علی (ع) واقعه در نیویورك مراسم دیگری با حضور ایرانیان مقیم نیویورك و مسلمانان سایر كشورها برگزار شود.

اروپام 1908*1832*



:: برچسب‌ها: باغ , سقوط , طبیعت ,
:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1390 | نظرات ()